Moottoripyörän renkaat ja ajovarusteet edullisesti!
---------------------------------------------------------------------

Kaikki merkit ja malli edullisesti! Myös kaikki rengasuutuudet!

Moottoripyörän renkaat Shinko Verge Moottoripyörän renkaat PIrelli Diablo Michelin PIlot Road 4 mp rengas 2014
Verge
180/55/17 = 91.93€
Pirelli Diablo
180/55/17 =102.42€
Pilot Road 4
120/70/17 = 114.13€


Tässä vain muutamia esimerkkejä. Meidän kauttamme saat melkein minkä tahansa renkaan. Toimimme yhteistyössä Euroopan suurimpien rengastukkujen sekä valmistajien kanssa.

Katso lista suosituimmista moottoripyörän renkaista:
- Suosituimmat mp renkaat

Ajokaudelle 2015 on tulossa rengasuutuuksia:
Metzeler Sportec Klassik, Metzeler Racetec RR, Continental ContiTrack, Bridgestone Battlax Adventure A40, Bridgestone Battlax T30 EVO, Bridgestone Battlax RS10, Continental TKC 70, Avon Trailrider, Mitas C24, C25, C26, C27, C28, C29, C30, C31, Pirelli Scorpion Trail II, Dunlop American Elite. Lisäksi Michelin on julkaissut sport renkaista Evo versiot.

Kaudelle 2014 on tullut runsaasti uusia mp renkaita:
Metzeler Sportec M7 RR, Michelin PIlot Road 4, Bridgestone S20 EVO, Dunlop Sportsmart 2, Continental Road Attack 2 EVO, Bridgestone Battlax Racing V02, Dunlop StreetSmart, Metzeler ME888 Ultra.

Tästä pääset tilaamaan Suomen halvimpia moottoripyörän renkaita!

MP alan yrityksille myönnämme "tukkutunnukset" - ottakaa yhteyttä.

Myymme mm. seuraavien rengasvalmistajien renkaita:
Avon, Anlas, Bridgestone, Cheng Shin, Continental, Dunlop, Goldspeed, Heidenau, IRC, Metzeler, Michelin, Mefo, Maxxis, Mitas, Pirelli, Shinko, Sava..

Moottoripyörän rengasvalmistajat / Merkinnät renkaissa / Paistoleimat / ilmanpaineet / mp rengastestit / mp renkaan vaihto / renkaan valintaMoottoripyörän renkaita edullisesti

 

Moottoripyörän renkaat ovat ns. kulutustavaraa. Takarengas täytyy vaihtaa useammin kuin eturengas. Keskimäärin yhden eturenkaan "eliniän" aikana takarengas täytyy vaihtaa kaksi kertaa uudeksi. Moottoripyörän renkaiden kulutuskestävyys riippuu renkaan rakenteesta. Yleisesti ottaen touring-renkaat kestävät pidempään kuin sportti-renkaat. Touring-renkaat ovat kovaa kumia, kun taas sportti-renkaat ovat pehmeät.

Renkaat ovat moottoripyörässä ainoa kosketuskohta tienpintaan. Kosketuspinta-ala ei ole suuri, minkä vuoksi ajo-ominaisuudet ja turvallisuus riippuvat renkaiden laadusta. Rengas on paljon monimutkaisempi moottoripyörän osa kuin useimmat motoristit tiedostavatkaan. Renkaiden tehtävää ei missään nimessä pidä aliarvioida.

Moottoripyörän renkaiden asentaminen kannattaa jättää alan ammattilaisten tehtäviksi, jos itseltään ei löydy tarvittavia tietoja ja taitoja. Jos vaihdat renkaan itse, niin kannattaa käyttää moottoripyörän käsikirjaa apuna . Tarvitset myös hyvät työkalut. MPrenkaat etsii edelleen sopivia tiloja, jossa asiakkailla on mahdollisuus tulevaisuudessa tehdä renkaiden vaihtoa.

Moottoripyörän renkaan voi vaihtaa "irto vanteelle" tai suoraan "alta alle". Halvemmaksi tulee irto vanteelle vaihtaminen. Rengas täytyy itse irroittaa ja viedä vaihtopaikkaan. Alta alle vaihtaminen onnistuu vaivattomasti. Moottoripyörä tulee vain ajaa asennuspaikkaan, jolloin asentaja huolehtii asennustyön.

Renkaiden täytyy olla hyvät ja turvalliset kaikissa olosuhteissa. Renkaiden pitäisi ollaan myyntihinnaltaan edulliset, jottei niiden hankkimisessa tarvitsisi säästellä rahaa. MPrenkaat tarjoaa laajan valikoiman eri tuotemerkkejä ja turvallisen ostoympäristön Suomalaisille motoristeille.

MPrenkaat tarjoaa Suomen halvimmat mp renkaat. Myymme osan tuotteista jopa Saksalaisia halvemmalla.
Renkaiden tilaaminen netistä kannattaa.

Siirry tilaamaan moottoripyörän renkaita:
Mprenkaat-store