Mprenkaat-store

Moottoripyörän renkaita edullisesti

Moottoripyörän renkaat ovat ns. kulutustavaraa. Takarengas täytyy vaihtaa useammin kuin eturengas. Keskimäärin yhden eturenkaan "eliniän" aikana takarengas täytyy vaihtaa kaksi kertaa uudeksi. Moottoripyörän renkaiden kulutuskestävyys riippuu renkaan rakenteesta. Yleisesti ottaen touring-renkaat kestävät pidempään kuin sportti-renkaat. Touring-renkaat ovat kovaa kumia, kun taas sportti-renkaat ovat pehmeät.

Renkaat ovat moottoripyörässä ainoa kosketuskohta tienpintaan. Kosketuspinta-ala ei ole suuri, minkä vuoksi ajo-ominaisuudet ja turvallisuus riippuvat renkaiden laadusta. Rengas on paljon monimutkaisempi moottoripyörän osa kuin useimmat motoristit tiedostavatkaan. Renkaiden tehtävää ei missään nimessä pidä aliarvioida.

Moottoripyörän renkaiden asentaminen kannattaa jättää alan ammattilaisten tehtäviksi, jos itseltään ei löydy tarvittavia tietoja ja taitoja. Jos vaihdat renkaan itse, niin kannattaa käyttää moottoripyörän käsikirjaa apuna . Tarvitset myös hyvät työkalut. MPrenkaat etsii edelleen sopivia tiloja, jossa asiakkailla on mahdollisuus tulevaisuudessa tehdä renkaiden vaihtoa.

Moottoripyörän renkaan voi vaihtaa "irto vanteelle" tai suoraan "alta alle". Halvemmaksi tulee irto vanteelle vaihtaminen. Rengas täytyy itse irroittaa ja viedä vaihtopaikkaan. Alta alle vaihtaminen onnistuu vaivattomasti. Moottoripyörä tulee vain ajaa asennuspaikkaan, jolloin asentaja huolehtii asennustyön.

Renkaiden täytyy olla hyvät ja turvalliset kaikissa olosuhteissa. Renkaiden pitäisi ollaan myyntihinnaltaan edulliset, jottei niiden hankkimisessa tarvitsisi säästellä rahaa. MPrenkaat tarjoaa laajan valikoiman eri tuotemerkkejä ja turvallisen ostoympäristön Suomalaisille motoristeille.

MPrenkaat tarjoaa Suomen halvimmat mp renkaat. Myymme osan tuotteista jopa Saksalaisia halvemmalla.
Renkaiden tilaaminen netistä kannattaa.

Siirry tilaamaan moottoripyörän renkaita: mprenkaat-store.com verkkokaupasta.

Moottoripyörän renkaat Shinko Verge

Shinko Verge 180/55ZR17

Hintaan 91,93€

Siirry verkkokauppaamme
Moottoripyörän renkaat Pirelli Diablo

Pirelli Diablo 180/55/17

Hintaan 102.42€

Siirry verkkokauppaamme
Michelin Pilot Road 4 mp rengas 2014

Pilot Road 4 120/70/17

Hintaan 114.13€

Siirry verkkokauppaamme
 
 

Moottoripyörän renkaat ja ajovarusteet edullisesti!

Tässä vain muutamia esimerkkejä. Meidän kauttamme saat melkein minkä tahansa renkaan. Toimimme yhteistyössä Euroopan suurimpien rengastukkujen sekä valmistajien kanssa. Katso lista suosituimmista moottoripyörän renkaista - Suosituimmat mp renkaat - sekä moottoripyörän rengastyypit.

 

Ajokaudelle 2016 on tulossa rengasuutuuksia:
Anlas SC500, Bridgestone Battlax S21, Bridgestone Battlax Racing W01, Continental Sport Attack 3, Continental Road Attack 2 EVO GT, Continental TrackSlick, Dunlop Roadsmart 3, Dunlop Alpha 13, Dunlop DT3, Dunlop Geomax MX3S ja AT81, Maxxis MA-ST, Metzeler Roadtec 01, Metzeler Racetec RR Slick, Metzeler Racetec SM, Michelin Anakee Wild, Michelin Road 4 ja Power 3 (mopot) , Pirelli Diablo Rosso 3, Pirelli Diablo Superbike SC3, Pirelli Angel City, Pirelli Night Dragon GT.

 

Lisäksi uusia rengaskokoja tulee ainakin seuraaviin rengasmalleihin: Bridgestone Battlax T30 EVO, Bridgestone Adventure A40, Bridgestone B01 ja SCRoller, Metzeler ME 888, Metzeler Sportec Klassik, Dunlop American Elite, Pirelli Scorpion Trail 2.

 

Uudet mp renkaat 2015 :
Metzeler Sportec Klassik, Metzeler Racetec RR, Continental ContiTrack, Bridgestone Battlax Adventure A40, Bridgestone Battlax T30 EVO, Bridgestone Battlax RS10, Continental TKC 70, Avon Trailrider, Mitas C24, C25, C26, C27, C28, C29, C30, C31, Pirelli Scorpion Trail II, Dunlop American Elite. Lisäksi Michelin on julkaissut sport renkaista Evo versiot.

 

MP renkaat 2014:
Metzeler Sportec M7 RR, Michelin PIlot Road 4, Bridgestone S20 EVO, Dunlop Sportsmart 2, Continental Road Attack 2 EVO, Bridgestone Battlax Racing V02, Dunlop StreetSmart, Metzeler ME888 Ultra.

MPrenkaat-store:sta pääset tilaamaan Suomen halvimpia moottoripyörän renkaita! MP alan yrityksille myönnämme "tukkutunnukset" - ottakaa yhteyttä. Myymme mm. seuraavien rengasvalmistajien renkaita: Avon, Anlas, Bridgestone, Cheng Shin, Continental, Dunlop, Goldspeed, Heidenau, IRC, Metzeler, Michelin, Mefo, Maxxis, Mitas, Pirelli, Shinko, Sava.

Avon mp renkaat Bridgestone mp renkaat Continental mp renkaat Dunlop mp renkaat Metzeler mp renkaat Michelin mp renkaat Pirelli mp renkaat Maxxis mp renkaat

Moottoripyörän rengastestit

Moottoripyörän renkaita testataan ympäri Eurooppaa. Erityisesti Saksassa testejä tehdään paljon. Testien tulokset antavat tietoa moottoripyörän renkaista ja auttavat sopivan renkaan valinnassa. Moottoripyörän renkaita löytyy monenlaisia ja kaikenkokoisia. Rengastesteissä renkaat ovat yleensä suurimmilta valmistajilta. Myös rengaskoot ovat yleisimpiä.

 

Moottoripyörän rengastestit puhuttavat ja niitä odotetaan joka vuosi innolla. Meiltä löydät uusimmat ja parhaimmat testit. Suurimmat testaajat ovat Motorrad sekä PS - Lehti. Nämä molemmat ovat suuria Saksalaisia toimijoita. Testirenkaat ovat pääsääntöisesti suurten valmistajien tuotteita, mutta mukaan ovat päässet ajottain myös halvemmat renkaat sekä pienemmät valmistajat.

 

Siirry katsomaan rengastestituloksia - http://mprenkaat.fi/moottoripyoran-rengastestit.html